"Plant your own garden and decorate your own soul, instead of waiting for someone to bring you flowers.” Veronica A. Shoffstall

pátek 25. února 2011

Střípky z Brna

SART - kamarád z Milotic - kytara, pohoda... Sedím na Skleněnce úplně nahoře, kolem sedí kamarádi a taky poslouchají. Jsem doma.

Nejtrendověji oblíkaní lidi v Brně? Café Falk u fildy (a taky prej Trojka). Připadala jsem si jak na přehlídce, ale všichni jen přišli na kafe. Poznámka: trendovost nepovažuji nutně za devízu. Bylo zajímavý na to koukat, ale všechna ta čerň a šeď byla vlastně ve výsledku nudná. Začínám si říkat, kdy je ty elasťáky přestanou bavit a kdy kluci budou přes ty ofiny tak šilhat, že je začne bolet hlava a konečně to ostříhají. Trochu originality i do zimního oblečení, prosím!

Čtvrteční večer v Alterně. Je to zadarmo, nekup to. Radio Wave Life Sessions - projekt DVA a deska HU. Pocta hravosti, opicím, sovám a vlkům. Úžasně šílené rytmy, vtipně strašidelný fyzický projev na podiu, klarinet a saxofon, dětské piano a další kuriozní hudební nástroje, beatbox. Mkněte na klip k písni Tatanc.

Žádné komentáře: