"Plant your own garden and decorate your own soul, instead of waiting for someone to bring you flowers.” Veronica A. Shoffstall

středa 31. března 2010

Veselé Velikonoce

Nejlepší dobrý skutek je, když někomu dáte práci, obživu, smysl... Takže tímto děkuji svému dobrodinci a vám ostatním, co jste mě zásobovali inzeráty, také děkuji a současně ohlašuji, že toho můžete min. na půl roku nechat:-). Není to nic přeborného, ale aspoň levou zadní v oboru a ještě u toho stihnu dělat něco pro ten druhý obor.

Za odměnu jedu na Velikonoce na hory, a aby toho štěstí nebylo moc, v pondělí jsem se nachladila, takže teď piju a potím co to jde, abych zvládla aspoň pár oblouků. Kdybyste měli nějaký zázračný recept proti bolení v krku, dejte vědět (jen prosím vynechte Vincentku).

Přeju krásné jarní svátky.

4 komentáře:

evelina.ta řekl(a)...

zelený čaj se zázvorem a medem... jenže to je s tebou těžký :)
Drž se a uzdrav se a užij si lyžovačku!

bohu.mila řekl(a)...

Tak to gratuluji:-) A proti nachlazení doporučuju bylinkový čaj, slivovici (nebo meruňkovici, hruškovici nebo tak něco), med, citron a Preventan. Držím pěsti, abys nemoc zahnala na ústup.

Anonymní řekl(a)...

a já chci vědět, co to to nic přeborného je. a taky chci gratulovat. jako skokanský můstek dál je ostatně vhodný leccos. mau

eliška řekl(a)...

To nic přeborného je zpracovávání zámeckých katalogů z Rájce do Calviusu. Takže ťukání do počítače, ale v tomto okamžiku nemůžu být šťastnější.