Nehodlám ze sebe dělat foodblogerku:-), ale musím se podělit o ty dobroty, co se teď dají dělat.
|  | 
| pečená zelenina se rýžovými nudlemi: všechny možné druhy zeleniny
 (mrkev, lilek, cuketa, rajčata, papriky, česnek, červená cibule,....)
 se nakrájí na stejně velké kusy, pokapou
 olivovým olejem, lehce osolí a opepří
 a dají se péct na 15 minut do trouby,
 následně ještě tak na 10 min přepnout na gril).
 | 
|  | 
| Al-green salát - polníček, paprika, bazalka, okurek | 
|  | 
| samozřejmě, houby. Žampiony stačí upravovat docela krátce, třeba na jarní cibulce, s cuketou. ideáně na špagety.
 | 
|  | 
| Dýně zapečená s feta sýrem. Obkoukáno u Křečků. Dýně se asi 15 min napařuje, pak se naskládá do zapékací misky,
 pokape olivovým olejem, posype nadrobeným sýrem feta
 (nebo podobným) a dá se na 10 min zapéct pod gril.
 | 
|  | 
| Ve Spolku nabízí fresh z jablek a červené řepy. Jestli vás nevzpruží ta chuť, tak barva určitě.
 | 
Žádné komentáře:
Okomentovat