"Plant your own garden and decorate your own soul, instead of waiting for someone to bring you flowers.” Veronica A. Shoffstall

neděle 6. října 2013

Lahodná jídla podzimu

Nehodlám ze sebe dělat foodblogerku:-), ale musím se podělit o ty dobroty, co se teď dají dělat.

pečená zelenina se rýžovými nudlemi:
 všechny možné druhy zeleniny
(mrkev, lilek, cuketa, rajčata, papriky, česnek, červená cibule,....)
 se nakrájí na stejně velké kusy, pokapou
 olivovým olejem, lehce osolí a opepří
a dají se péct na 15 minut do trouby,
následně ještě tak na 10 min přepnout na gril).

Al-green salát - polníček, paprika, bazalka, okurek

samozřejmě, houby. Žampiony stačí upravovat docela
krátce, třeba na jarní cibulce, s cuketou. ideáně na špagety.

Dýně zapečená s feta sýrem. Obkoukáno u Křečků.
 Dýně se asi 15 min napařuje, pak se naskládá do zapékací misky,
 pokape olivovým olejem, posype nadrobeným sýrem feta
 (nebo podobným) a dá se na 10 min zapéct pod gril.

Ve Spolku nabízí fresh z jablek a červené řepy.
 Jestli vás nevzpruží ta chuť, tak barva určitě.

Žádné komentáře: